Skip to content

Afrekenen servicekosten

In tijden van hoge energiekosten lopen veel vastgoedorganisaties tegen het probleem aan dat huurders te weinig voorschot service-en stookkosten hebben betaald. Consilis helpt organisaties jaarlijks met het tijdig en correct opstellen van de afrekenen en adviseert gelijk of het aanpassen van de voorschotten. Ook zijn er in veel gevallen besparingen mogelijk waardoor het gat tussen de voorschotten en de bijbetalingen gereduceerd kunnen worden.

Onze specialismes

Direct contact?

Door op een juiste juridische wijze af te rekenen scheelt dit uw organisatie kans op juridische geschillen met huurders, rekent uw organisatie binnen de gestelde termijn af en loopt uw organisatie komend jaar minder kans op grote bijbetalingen vanuit huurders doordat de voorschotten nauwkeurig zijn geprognotiseerd.
Heeft uw organisatie behoefte aan ondersteuning en know how op het gebied van afrekenen van energiekosten, servicekosten en/of stookkosten? Dan bent u bij Consilis aan het juiste adres.

Direct regelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van op het gebied van afrekenen van energiekosten, servicekosten en/of stookkosten?

Vraag een audit aan

Vraag een vrijblijvende audit aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw organisatie. Een Consilis adviseur neemt spoedig contact met u op!